Efter 3 hela vilodagar (med mkt sömn och återhämtning) var det idag riktigt skönt att sätta igång med träningen igen. Hade riktigt saknat känslan man får av ett tufft pass!

Jag gick på Glenns 90min spinning idag igen som vanligt onsdagkvällar. Det är ett säkert kort, jag blir aldrig besviken och får till ett riktigt bra spinningpass. Idag var det intervaller som vanligt, men lite annat upplägg.
Efter 10 min uppvärmning körde vi intervallblock resten av passet. Detta blev:
– 6 x 1 min (30sek sitt/30sek stå) 1 min ståvila
Sen ett kort block med hög kadens på flacken, ca 105 kadens.
– 16x20sek styrkeintervaller. 40 sek ståvila.
Block med hög kadens, ca 120.
– 6 x 4min, (30sek sitt/30sek stå), 1 min vila.
Puls (medel/max): 154/173
Det kändes grymt bra idag, jag tyckte det var kul! Jag hade en bra känsla i kroppen, kände mig stark och det var bara att trampa på!
Pulsen hängde med upp och det kändes. Det roliga med intervallblocken är att när det är ståvila går pulsen inte ner så mkt, utan stannar högt. Man får till en längre tid med lite högre puls. Men skönt är det, och som sagt: kroppen är gjort för detta! :)
Rolig, tuff spinning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *