I påsk kommer jag att vara cykel- och triathlonguide på Camp Mallorca. Detta läger blir en perfekt början på säsongen, med både simträning, cykelturer och löpturer.

Jag har åkt med CampMallorca de två senaste åren och har trivts otroligt bra. Micke Rosén är med som simcoach, så att man kan simträna både morgon och eftermiddag i hotellets 25m pool. På dagarna går sen cykelturer i olika fartgrupper och olika distanser över hela ön. På eftermiddagarna finns det löppass att avsluta träningsdagen med.
Nytt för iår är att vi har en triathlonspecifik inriktning, med bl.a specifik cykelträning, brickträning, föreläsningar om triathlonträning och en avslutande triathlondag, där man kör ett helt triathlon utspritt under dagen.
Det finns cykelgrupper för alla, och det är bara att välja grupp efter dagsformen. Mallorca är underbart för cyklister, och det finns många backar att köra sig slut i. Sa Calobra och Piggen är några välkända backar! Men lägret är toppen för att starta säsongen på ett bra sätt med mycket mängd och vänja kroppen vid cykelträningen.
Löpningen kan ske vid strandpromenaden eller i naturreservatet som ligger vid stranden där det finns terrängslingor att springa i. Man kan springa på egen hand eller med de gemensamma turerna.
Detta är ett läger som jag rekommenderar varmt. Förutom den bra träningen, hotellet och maten, så är det ju såklart alla härliga människor som är med på resan som gör den så perfekt! Sociala, trevliga cyklister och triathleter från hela Sverige. Många återkommande år efter år!
Som bloggare och guide kan jag erbjuda en liten rabatt om ni uppger “Karin Tri” när ni bokar, detta ger 400kr rabatt på valfri resa!
Jag hoppas vi ses där!
Om du har några specifika frågor angående lägret, och mina erfarenheter av det, är det bara att maila mig på karin.linnersund@runnersworld.se
Camp Mallorca 2011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *