Måndag morgon och ny vecka redo att fyllas med träning! Jag sov väldigt skönt efter all cykling i helgen så jag var rätt så utvilad imorse när jag gick upp kl.05. Åkte till e-badet för att köra ett simpass solo. Simning är ju en bra morgonträningsaktivitet: man hinner vakna på väg till badet, och på kvällen är det ju alldeles för mkt folk i bassängen. Nä morgonsim it is! Imorse fick jag en bana nästan för mig själv!
Jag körde ett gammalt coach M pass, eller en del av:
Insim 400m
10×100 (25 enarm, 25 5-takt, 25 enarm, 25 frisim)
4×50 hårt @1:10
5×200 truckarfart
100 avbad
Totalt: 2700m, 67 min.
Jag var lite småstel i nacken efter cyklingen, men ju mer jag simmade desto mer uppmjukad blev jag. Teknikövningarna var lite sega men det gfjorde bara att det var riktigt skönt att sen få simma 200-ingar! Med lite folk i banan kunde jag öva på mina voltvändningar ifred :)

Ikväll var jag sen på SATS Odenplan för lite spinning. Ja jag körde 2 pass som vanligt en måndag. Idag kändes det dock i benen att jag cyklat lite i helgen! Det var två tuffa pass, det första lite “värre”.
Jag körde på rätt så hårt under första passet, och i slutet var det “tävling” i salen, med lag och peppande. Mjölksyran sprutade och jag körde på så jag nästan mådde lite dåligt. Men inte så dåligt att jag inte kunde vara kvar och köra en timme till! Det var skönt att köra på och jobba upp pulsen ordentligt! 2h spinning, och puls på: 149/175 och 135/168. Lyckades inte få upp pulsen lika högt på pass 2 alltså.
Så 3 timmars träning en helt vanlig måndag. Bra start på veckan, eller vad sägs? Jag är taggad! Snart, snart ska jag också berätta om mina mål för året.
Bra träningsmåndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *