2010 blev verkligen ett cyklingens år för mig. Jag cyklade massor och fick ett litet “genombrott” på cykelfronten. Riktigt roligt då jag nu iaf vet att jag är grym på en av 3 grenar inom triathlon. Det är skönt att känna sig trygg på en gren och ha den som paradgren! Mitt recept till framgången har varit att cykla, cykla mycket mer än vad jag gjort innan.

Jag såg på funbeat, där jag reggar min träning, att de nu sammanställt året i cykelgruppen till en topplista. Jag blev glad att se att mina knappt 700 cykelmil (från 1 apr – 3 okt) räckte till en förstaplats bland tjejerna som reggar cykling på funbeat! En 66e plats totalt, och jag är nöjd med det, har en riktigt bra bit upp till toppen. Han som cyklade mest fick ihop 1700mil! Galet! Där ligger jag i lä.

Målet för 2011 har jag satt till att cykla 1000mil. Det känns som ett rimligt och bra mål med tanke på att jag redan börjat cykelsäsongen. Och så var det så jämnt och fint!
Det lär dock ta tid att komma upp i mil på cykelcrossen, det går inte lika fort på den. Men det är kul med mål, nu har jag något att sikta på!

När jag väl hoppar på tempohojen i vår kommer jag susa fram, hoppas jag!
Cykling är toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *