I tisdags morse var det tid för mer simning, och nu ett rejält pass. Ett sånt pass man nog omöjligt kör helt ensam. Sånt som man inte ens vill veta om innan man tar sig ur sängen och till badet. Galet många set helt enkelt.
För någon vecka sen körde vi ju 20st 50:or max, vilket väl är OK. Tufft men ok (mentalt) Förra veckan utökades detta till 20st 75:or, på tröskelfart. Hmm, jobbigt det med! Nu var det istället 20x150m som skulle betas av! En sorts tröskelfart, bra driv och helst jämnt. Men 20st 150:or! Det går inte ens att ta in i huvudet. Som tur var tänkte vi bara 5 åt gången i vår bana.
Vi var duktiga på att samarbeta med alla uppgifter. Vi räknade antal, höll koll på starttider, och simmade med mellanrum så vi inte simmade in i varandra – teamwork!Det var fallande starttider för varje set om 5st, så det blev tuffare och tuffare, mindre vila.
Jag körde nästan liknande tid på alla, i början runt 3-3:05, för att sen minska ner till 2:50-2:55 och fick iaf lite vila även om vilotiden sänktes. Det var ett grymt pass! Men jag är så jäkla nöjd att jag fixade det. Hade en riktigt bra känsla i kroppen under passet!
Men jag blev nog rätt trött ändå. 3 timmars träning på måndagen, lite sömn (som vanligt) och sen ett tufft simpass på det. Igårkväll var jag halvt dö, och gick och la mig okristligt tidigt. Men jag ville sova. Det behövdes! Sömn är tydligen rätt viktigt för återhämtningen…
Här kommer passet, testa gärna (anpassa starttiderna om det är för lätt för dig)! ;)

Insim 300.

20×150
– 5@4:00 5@3:45 5@3:30 5@3:15

Häng med så länge ni klarar starttiderna per bana. Bryt när ni bommar och se fram mot nästa chans.

100 avbad.

Totalt: 3400m, 1h 30 min.

Galet tufft simpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *