Efter 1,5 dygns vila (tis morgon – ons kväll) och med mycket sömn på natten, kände jag mig grymt mycket piggare under onsdagen. På kvällen var jag taggad för träning och åkte till SATS Medborgarplatsen för bra spinning.
Det var disco-Glenns superpass, 90 min med mest bara intervaller! Idag hade jag Helena vid min sida, och det var också många hofvetcyklister i salen, som bl.a. kör VR. Bra drag helt enkelt, riktiga cyklister och ren träningsglädje och en vilja att plåga sig lite! :)
Jag körde på rätt så hårt idag, och fick upp pulsen högt. Det var skönt på ett sätt, men jag kör ju så jag nästan mår lite dåligt efteråt. Men det är det värt!
Efter en lång uppvärmning körde vi passet, som var uppdelat på 3 intervallblock:
– 6×1 min (30sitt/30stå) med 30sek ståvila
– några minuter på flacken, kadens 105
– 6×2 min (30/30/30/30), med 30 sek ståvila
– flacken igen, kadens 120
– intervalltrappa: 1min stå, 1 min vila, 2 min stå, 3, 4, 3, 2, 1, med 1 min vila mellan varje.
– sist 7 min fartlek, med 10sek rusher, stående.
Pulsen hamnade på medel/max idag: 155/177. Rätt så bra drag alltså, och musiken hjälpte verkligen till. Den i kombination med Glenns peppande är grymt! Jag kör på, flåsar högt, peppar de brevid och bara njuter. Det är det här kroppen är gjord för, hjärtat gillar detta!

Spinningheaven

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *