Crosstrainingen har förstört mitt liv! Eller nja kanske inte hela, men iaf min träningshelg. Med träningsvärk from hell och pajade muskelfästen i låren kunde jag inte köra min planerade träning såsom tänkt. Cykling kändes inte så lockande.

Så det blev en lite lugnare träningshelg, men lite mer social sådan. Min kompis Jess från Gbg kom och hälsade på och hade biljetter till nåt extra event ute på Nike Blast konventet igår lördag. Under dagen blev det mest lite promenerande (jag kunde dock knappt gå, och inte så mkt i trappor), innan vi sen på eftermiddagen tog oss ut till Frescatihallen.

Vi fick kolla på kul Nike show innan vi sen fick gå med specialeventet för att testa på miniversioner av två klasser. Det blev 30 min Nike Fit (som är typ crosstraining, igen!) och sen 30 min piloxing med Viveca Jensen som skapat konceptet.

Jag körde på även om benen gjorde knasigt ont, men det släppte lite under rörelse. Jag tog det dock lugnt med alla benböj i Nike Fit. Men sen när vi körde piloxing var det lite kul. Jag bara körde på och så tänkte jag: “shit vad kul, helt prestigelös träning utan krav på resultat, jag ska bara skratta och ha kul!”. Och vilken utstrålning de hade på scen, det var helt “silly” och crazy, och väldigt roligt.

Fick sen lyssna på en kort inspirationsföreläsning innan vi fick en goodiebag och åkte hemåt. Idag hade vi sen BÅDA träningsvärk, haha. Det var inte bara ben och rumpa, utan även magen. Gjorde rätt ont i benen, men träningsvärk i magen när man skrattar är rätt skönt ändå, känns som att något hänt iaf!

Men idag blev det också lugn träning, bara en powerwalk (som tyvärr inte gick så fort) runt kungsholmen. Brunch på det, och bara ta det lugnt och umgås med lite vänner. Skönt. Träningen får fortsätta imorgon, då får benen ha återhämtat sig.

Här är exempel på piloxing, en blandning av pilates och boxing:

Nike Blast och promenader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *