>

Man skulle ju kunna tro att jag skulle vara rätt trött på spinning efter en helg som denna. Men idag var det måndag och jag var på mitt vanliga dubbelspinningpass på SATS Odenplan. Jag tänkte jag kunde ju lika gärna spinna igång benen. Och rumpan kändes också ovanligt bra efter så mkt trampande.
Jag gick på två pass på raken, som vanligt. Tog det dock lite lugnare under första passet. Det var inte riktigt meningen, men benen var lite sega och det tog ett tag att få igång kroppen. Vi körde mkt tempo, och hög kadens och jag körde på men fick inte upp intensiteten så högt som jag önskat.
Passet gick otroligt fort, 55 min och sen slut. Jag bytte cykel och hoppade fram där jag kan se mig själv i spegel. Det gör rätt stor skillnad tycker jag, då kan jag sitta och glo på mina ben och hålla koll på kadensen och bara se de vältränade benen gå runt, runt, runt. Nice!
Andra passet var riktigt bra som vanligt. Jag gillar musiken och upplägget och efter en timmes igångtramp var jag nu lite piggare i kroppen. Jag körde på bra och vi hade en lång 18 min intervall med 3 pulstoppar.
Fick upp pulsen bättre på detta passet. Puls: pass 1: 126/153, pass 2: 131/161. Men det var också slut så fort. Bara 2 timmar idag alltså, men jag mådde bra av det! Det är gött med träning!
>Måndagsspinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *