Jo jag lever. Jag har bara tagit en liten paus. Det bara blev så. Andra är sjuka och hostar och snörvlar och kan inte träna. Jag tar träningspaus för jag kände inte för träning helt enkelt. En snödump igen över Stockholm och jag tappade helt lusten till träning, jäkla vinter. Jag som längtar efter våren. Värme, vårkänslor och vårträning. Inte mer snö.
Lite träning sen sist har det blivit. Den senaste veckan blev det 2 simpass på ca 4km var, och sen 2 spinningpass (Disco-Glenn förra onsdagen och idag), och en snöpromenad på det, och lite idrottsmassage. Sen fick jag in 4 hela vilodagar också. Det kanske behövdes, vad vet jag. Idag gick jag på 90 min spinningen för att jag kände för det. Det var en riktigt bra känsla!

Här är jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *