Efter helgens långspinning var mina ben nog lite trötta ändå. Jag har tränat en del men haft lite sega ben och pass som varit bra att genomföra, men inga mirakelpass precis. 

I måndags gick jag på dubbelspinning 2h på Odenplan. Mest för att spinna igång benen igen för att kunna köra på bra sen. Första passet var jag lite ofokuserad och trött, men trampade på för att försöka få upp pulsen. Den ville inte upp. Men till pass två fick jag upp intensiteten litegrann. Men var lite seg i huvudet med tror jag, inte så jättepepp, men jag tänkte en låt i taget, en minut i taget och lurade mig själv att ta i och ha kul! :)
I tisdags morse var jag på simträning med gänget på Eriksdalsbadet. Det var ännu ett mastodontpass, såsom de föregående veckorna. Vi har blivit helt referensramstördapå sistone och tycker 4-5000m inte är nåt speciellt. Men dagens pass på 5500m var det nog inte så många som hann med faktiskt, men måste ju till jobbet också! 
Jag fick ihop ca 3300m, hade alltså över 2000m (ett normalpass?) kvar när jag gick upp, men fick vara nöjd med det. Själva tröskelserien kändes väl lite seg, jag simmade på men fick inte upp intensitet eller fart. Jag som brukar dra tåget i vår bana var idag långsam och ramlade längre och längre ner i ordningen och låg till slut näst sist och bara matade. Orkade inte stressa över att farten var borta, men simmade på så gott det gick.
Passet var:
INSIM (1,200) 
200 Ez. 
10×50 halva längden ben
10×50 medley (12,5 av varje simsätt) 
HUVUDSERIE (2,050) 
250 ez. andas 3-5-7-5-3-takt per 50
10×50 tuff starttid. Synka banan. 
250 ez. andas 3-5-7-5-3-takt per 50 
8×100 tuff starttid. Synka banan. 
250 ez. andas 3-5-7-5-3-takt per 50
NEDVARVNING 100ry. Totalt: 3350m, 1h 30 min.

Idag blev det spinning – igen! Nu var det dags för Disco-Glenns pass på Medis ikväll. 90 min ren lycka. Jag har faktiskt den där musiken fast i huvudet nu, när jag skulle sova på kvällen efter 5-timmars i söndags, dunkade beatsen i mitt huvud. När jag går till jobbet, så kommer musikslingorna och lallar i huvudet. Jag njuter, men jag är beroende av den där musiken, och de där passen. Vilken glädje de ger! 
Idag var jag som sagt lite seg igen då, det tog ett tag att få igång benen. Men vi hade nytt upplägg idag. Efter uppvärmning var det 5×1 minutare, följt av 10st styrkeintervaller på 15sek/st, med 45sek vila. Sen lite högkadenslåt innan vi körde 6×4 min intervalller. Det var till dessa längre intervaller jag vaknade till lliv och hittade fokus och driv. Fick upp pulsen bra där!
Totalt 90 min och kroppen tackar mig. Det är det här den är gjord för!! Idag var vistarka, snabba Ferraris som skulle luftas på motorvägen, inte lulla runt och slököra inne i stan för att flasha. Bra driv, bra kraft och njut av att hjärtat bankar hårt där inne! Stark motor, stark vilja. 
Spinn och sim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *