Imorse var jag på plats när det var dags för megasimpass med gänget igen i e-badets 25a. Idag var det snedfördelat i banorna, vi var väldigt många i bana 3 och få i de snabbare då ett gäng supertriathleter dragit till Nice på träningsläger. Typ. Ja det var en del som saknades där idag.

Så efter insim fick jag order av coach M att flytta upp en bana. Så det blev slit idag!Men trots det kändes det grymt mkt bättre idag än i tisdags. Jag fick kämpa för att hänga på tåget redan i uppvärmningen och när vi sen kom till huvudserien var det bara att bita i. De hårda 150:orna var tuffa, och jag och en kille från bana 3 som låg efter mig, vi låg där en halv längd efter de andra och slet. Men det var skönt att inte vara helt ensam där bak :)
Jag simmade på, hann vila litegrann, och så på det igen. Körde alla 5 set, och avslutade sen med att simma med snodd om benen. Jeesus det var lite ovant. Benen bara dök som ett lod och man fick jobba med bål och balans för att kunna simma på bra. Jag var grymt nöjd att jag körde HELA dagens pass, 4km. 
Jag såg att Jojje tipsat om simträning och att man skulle köra långa pass nonstop. Jag fick ihop 4000m idag men var upphackat i smådelar. Och jag säger nog tvärtemot Jojje, jag litar på min simcoach M. Kör kortare mer intensiva intervaller under passet, behåll tekniken och intensiteten. Med långa malande pass är det lätt att tappa tekniken (om man inte har den sen barnsben då kanske).
Dagens pass:
Warmup: (1400m)
 400 insim
10×50 halva ben
10×50 prog 1-3
HUVUDSERIE (2000m)
5x(4x25MAX@45 + 150 Hårt + 3×50 Ez)
POWER/TEKNIK (500)
20×25 snodd 1-2
NEDVARVNING 100 bad(rygg)
Totalt: 4000m, 1h 40 min.
Ikväll var jag på SATS för 3dje gången denna veckan. Synd man inte kan stämpla det där “träna ofta”-kortet när man är där och få sin hemliga present lite i förväg! Jag var bokad på Training For Runners-pass, men innan det började hann jag med lite annan träning. Körde 15 min coreträning, plankan mot boll, situps och sen lite rehabstretcher.
Sen hann jag med en kort 15 min jogg på löpbandet. Det var första löpbandspasset för mig på väldigt länge, jag som tänkt bojkotta det iår. Men jag joggade superlugnt och fick igång kroppen lite inför passet.
SÅ sen var det Löpstyrkepass i en timme alltså. Vi körde fokus kondition och flexibilitet idag. Efter uppvärmning med en del övningar, körde vi sen set med 9 övningar a nån minut, och sen alla 9 övningar igen under 90 sek styck. Totalt blev det en timmes träning, och det kändes ordentligt att den träningen är viktig. Att stärka upp ben, höfter, explosivitet, bålstyrka och balans. Bra träning, värd att hålla igång!
Långsim och löparstyrka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *