Idag var det cykelsöndag! Nu med sällskap och det var ett litet gäng som mötte upp i Farsta. Vi var 4 från SUB-8 gruppen och några andra hofvetcyklister, totalt 7 i vår lilla klunga.
Det var ju varmt idag, bara några minusgrader, och perfekt vintercykelväder. Ja jag frös iaf inte idag, jag fick kämpa på en del för att köra med grabbarna.
I början kom jag långt efter hur mkt jag än trampade, men vi stannade till och pumpade mina däck hos Daniels brorsa (han jag körde sista delen på VR med) och efter det rullade cykeln lite lättare iaf. Jag som följt rekommendationerna på hjulen, men nu behövdes det mer luft i dem!
Vi körde en bra sväng på Södertörn. Från Farsta då bort på bra vägar till Rosenhill. Där blev det årets första cykelfika en lång stund för att passa på i värmen. Sen ut igen och vi började med backen upp från Rosenhill för att få upp värmen i kroppen igen. 
Jag fick som sagt trampa på en del för att hänga med och såg mest snö längs vägen och bruna vägar. Hann inte reflektera så mkt över var vi var nånstans, men jag kände igen mig lite då och då. 
Vi höll bra fart på vägarna, men ibland kom vi till vägar som inte hade nån vägren alls pga all snö som låg där. Man fick då testa cykelbanan och den var inte rolig. Tjockt snölager och cykeln slirade som tusan. Inte så kul, men när man väl körde på riktiga vägar var det mycket roligare att köra!
Det blev ett riktigt bra pass, det var kul att köra i klunga igen. Och genom att få jobba lite höll jag mig varm och intensiteten uppe. Roligt att köra ute!!
Cykling (cx)
3h 43 min, 79km
21.2 km/h
Puls: 125/166

Cykling med SUB8-gänget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *