Imorse var jag trött, trött när jag vaknade. Men på något sätt lyckades jag övertala mig att jag (nog) inte skulle bli piggare av den där extra timmen sömn. Så jag åkte till e-badet även om det inte var någon gemensam simträning där idag.

Men när jag kom dit träffade jag på Karin, också triathlet och vi bestämde oss för att köra ett litet pass ihop. Perfekt! Alltid kul med sällskap, och det blir lite lättare att skärpa till sig då!

Vi hittade på ett pass med bra blandning, både mycket teknik och sen en huvudserie med tröskelfart. Det kändes segt i början, man vet aldrig om det blir en bra eller sämre simdag. Men när vi väl satte lite fart i mitten så började kroppen vakna till. Skönt kortare pass, precis lagom en måndagmorgon!

Passet:
Insim 200m
Teknik: 8×25:
25 enarm/25 ss
8×25: 3TG/catchup
20×50 starttid 1:05
4×25 max @40 (lång vila)
500m truckar
100 avbad ry/fr
Totalt: 2300m, 60 min.

Ikväll blev det ännu en tur på trainern, nu när jag vet att den funkar! Satte på disco-dunket (house skulle jag kalla det) med grym bas i mina nya högtalare och vänner/top model på teven.

Benen kändes rätt sega i början (just ja, jag cyklade lite igår!) och det tog ett tag att få igång kroppen och få upp pulsen. Men sen rullade det på och jag körde ett pass med 4x10min intervaller med 2 min vila emellan varje. Trampade på med ok intensitet, men ändå lite lugnare. Det var skönt att spinna igång benen. Hade bra driv och höll kadens runt ca 88-95. Fick ihop 65 min, och puls: 115/140. Nu är veckan igång!

Simning och trainer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *