>

Imorse var det simning igen, nu med gänget! Det är sjukt egentligen vad mycket man kan hinna en morgon ändå. När jag åkte till jobbet och mötte en trött kollega, svarade jag “jo jag vet hur det känns, jag var också sådär trött, för 4 timmar sen!”
Men efter ett långt och rätt så hårt simpass vaknade jag verkligen till liv! (innan koman tog över och kaffet sen var livsviktigt på eftermiddagen). 
Well, jag var på badet, och det var långsimpass idag som gällde igen. En ironmansimning en tisdagmorgon, det börjar bli en vana nu.
Jag hoppade i bana 3 som är min “hemmabana” men som börjar bli hyfsat överfull nu. Det kanske är på tiden att man vågar kliva ur komfortzonen och flytta upp till den snabbare banan lite oftare. Men det är fler som behöver flytta upp sig i banorna, vi i långsamma har det absolut mest trångt. 
Men idag hade vi ändå rätt bra diciplin. Y låg först och drog och hon var snabb, nästan för snabb så alla andra fick kämpa med starttiderna. Men vi kompromissade lite och fick till det bra sen. Det var tröskelfart som gällde, alltså hög jämn fart. Och helst jämn då ja. Lika snabb första som sista repetitionen i setet, detta var dock svårt!
Jag tyckte det kändes bra i kroppen idag, jag hann inte fundera så mycket utan hade som uppdrag att räkna längder idag. Det är jag rätt bra på. Jag simmade på, tänkte antal och teknik, fick till bra vändningar och ok flyt. Det blev lite segt på slutet dock, men det är nog rätt normalt. 
Vi körde ett långt pass, men ändå hoppade jag över 10x125m på slutet, hann helt enkelt inte med. Jag får vara nöjd med min IM-simdistans: 3850m! 
Passet: (mer detaljerade simbeskrivningar kommer snart!)
INSIM (850)
250 Ez.
24×25 prog 1-3. Kort vila.

HUVUDSERIE (2,850)
10×50 Starttid med vila 20-25 sekunder.
4×50 ez.
10×75 Starttid med vila 25-30 sekunder.
4×50 ez.
10×100 Starttid med vila 30-35 sekunder.
4×50 ez.

NEDVARVNING 150 ry/fr
Totalt: 3850m, 1h 30 min.

>Simning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *