>

Imorse blev det vila och sovmorgon, men ikväll har jag kört ett hårt spinningpass. Det var Disco-Glenns klassiska grymma 90min pass på Medborgarplatsen som gällde. Ikväll hade jag Sara vid min sida, och Glenn körde skiten ur oss alla! Med bra guidning, tuffa intervaller och grym musik orkade vi så mkt mer än vad man kan tro.
Passet var, efter uppvärmning, 3 intervallblock: Första blocket: 4×1 min, 4x30sek. Andra blocket bestod av 10st styrkeintervaller 15sek/45sek. Sen en högkadenslåt. Tredje och sista intervallblocket var 6x4min (1min sitt/1 min stå) med 1 min vila emellan. Sist till avslutning en 6 min lång backe med 10sek rusher.
Mina ben kändes lite trötta idag, redan från början. Men jag kunde ändå tänka förbi detta och köra på bra. Smärta ÄR skönt! ;) Jag hade bra driv och lyckades trycka upp pulsen högt idag. Så pass att jag mådde lite dåligt efteråt, huvudvärk får man tydligen av för mkt kaffe och för lite vatten under dagen, följt av hård träning.
Men jag är återhämtad. Jag känner mig stark. Jag ÄR stark. Tack Glenn för ännu ett underbart bra pass! 
Puls: 155/177.

>Hård spinning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *