>

Till värmen. Till cykelbara vägar. Och till ett träningsläger som kommer bli grymt! Jag åker till Lanzarote idag, på Ted Ås och Niklas Nilssons triathloncamp. Jag var ju påderas camp i Kalmar i somras och var jättenöjd med lägret, så det här vet jag kommer bli bra. Kul med lite ny miljö, och lite varmare temp än vad som är i Sverige just nu!
Cykla, simma, springa (i värme!!). Umgås med härligt träningsfolk. Sparras, träna hårt, få en motivations- och träningsboost. Det är planen. Nu emigrerar jag, om än bara för en vecka. Lämnar isiga vägar, kall vind, mot varmare vindar söderut. 
Vi får se om jag kan berätta i bloggen vad som händer, om jag får tillgång till internet. Annars får det bli en kort paus, och så återkommer jag om en vecka. Tills dess – träna smart!

>Nu drar jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *