>

Nu är jag tillbaka igen efter en helt fantastisk vecka på Lanzarote. Vilket grymt läger! Jag var ju på Ted Ås och Niklas Nilssons läger, med 12 andra duktiga triathleter. Det var bra nivå på lägret och deltagarna, soligt och varmt, blåsigt och backigt, alltså riktigt bra träning. Och ett härligt gäng! 
Vi var iväg fredag – fredag och det blev träning varje dag, både simning, cykling och löpning. Varje pass hade ett syfte och upplägg och vi hade ett huvudpass per dag, där mkt krut och fokus skulle gå. Vi var uppdelade i mestadels två (eller 3) grupper efter nivå och alla kunde träna och få ut maximalt av passen, det var riktigt bra! Och ingen blev ifråncyklad (iaf inte under lång tid ;) )
Vädret var lite växlande, mycket solsken men också mycket vind. Men det är väl vad Lanza är känt för? Sen fick vi lite del av tuff sidvind uppe på bergen, och hagelskurar både på cykelpass och ett löppass. Men snart var solen där igen och vi kunde jobba på cykelbrännan!
Jag är otroligt nöjd med lägret, lätt det bästa triathlonläger jag varit på hittills. En vecka med mycket träning, många svar på alla mina frågor om träningsupplägg och tankar om tävlingar. 
I veckan följer några inlägg med sammanfattning av träningen vi körde!

>Tillbaka, solkysst och träningsboostad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *