>

Imorse var det dags för lite mer simning. Jag mötte Helena vid e-badet för att simma ett pass ihop, och det blev samma pass som igår. Ja varför inte, det var ett bra pass! I poolen mötte vi även Cashewtuggar-Anders (som också ska köra ÖtillÖ igen i sommar) som hakade på vårt pass, så vi var 3 som kämpade på ihop!
Jag drog tåget och kände mig riktigt stark i början. Men det var ett “decellererande” pass idag, oj vad trött jag blev på slutet! Knappt så man flöt fram ;)
Jag har nu fått lite nya baddräkter att testa från Speedo, så det var lite kul att byta färg och ha en “snabb” baddräkt idag. Iaf var den väldigt snabb första kvarten av passet! haha. Det är en Endurande+ baddräkt, och jag tycker de sitter riktigt bra och är sköna. Samma modell som min förra, men en ny rolig vårfärg.
Det blev ett bra pass i poolen idag alltså. Med simning är det verkligen sådär, att det kan gå upp och ner från dag till dag. Vissa dagar känner man sig som Ian Thorpe, andra som en morgontrött hundsimmare med mjölksyra i armarna. Idag var det en blandning. Men drygt 3km fick jag ihop!
Dagens pass blev:
INSIM (100)
100 Ez.

HUVUDSERIE – LONGHORN SPECIAL (3,000)
600 truckarfart + 12×50 CS @ 8-12s vila.
2×300 truckarfart + 8×75 CS @ 8-12s vila
3×200 truckarfart

NEDVARVNING (100 m)
100 bad
Totalt: 3200m, 1h 15 min.

>Simrepetition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *