Helgen har blivit mer vila än tänkt, men det kanske var bra. Planen var en massa cykling, men det liksom bara blev inte av. Idag kom jag dock ut på ett löppass, lite mindre snö än i fredags. 
Det blev alltså söndagslöpning mitt på dagen. I solsken. Detta betyder bara en sak när man bor i innerstan, och solen tittar fram efter en riktigt lång vinter: fullt med flanörer precis överallt! 
Jag sprang min vanliga runda dock, runt holmen bort till rålis. Fick kryssa lite bland folk, vattenpölar och isfläckar. Sprang lite på cykelbanan också (ja hade jag varit cyklist idag hade jag blivit arg på mig!), allt för att lyckas komma fram bland allt folk.
Vägen var oftast torr och grusig, men ibland var det is och snö, och där fegade jag lite och promenerade. Kom sen fram till rålis, och sprang några varv där i parken (4 tror jag det blev). Men där var det ju massor med folk också! Inte som en sen fredagkväll inte. 
Men jag orkade inte stressa upp mig utan tog det med ro och kryssade fram och joggade på lugnt. Lyssnade på musik och njöt av dagen. Men det var lite blandade löpkänslor idag, kändes både tungt och lätt blandat. Oh well, jag kom ut och tränade. Det är alltid nåt.
Löpning
Totalt: 11.8 km
Tid: 1:11:13 min
Tempo: 6:03
Puls (medel/max): 148/165

Löpning i solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *