Efter cykelhelgen och speciellt efter sommartidsomställningen har jag varit extremt morgontrött. Det är ju jättetrevligt att det äntligen är ljust (även om det inte är varmt) nu, och våren börjar komma. Men jäklar vad svårt det blev att gå upp och morgonträna!
Idag var det dock femte gången gillt denna veckan, och jag gav det ett nytt försök. Trött som en zombie tog jag mig upp och höll mig från att hoppa ner i sängen igen. Man får sova senare, nån gång. Men jag råkade se en klocka imorse som jag glömt att ställa om, blev direkt supertrött när jag såg 4.35 på den…
Jag åkte till e-badet imorse för simträning, och tänkte simma ett pass själv i 25an som vanligt. Men idag var det tydligen nån sorts mys-stämnings-bad med klassisk musik i 25an. Vi som ville simma och “plaska” lite mer, fick förpassas till 50an. 
Så vi var rätt många där inne. Ett helt gäng Neptun-simmare, som är grymt snabba. Jag hoppade i en bana med snabba triathleten Lelle som drog, och ett gäng Neptunare där i, och så jag då. Jag simmade inte “med” dem, utan mer bakom dem. :)
De simmade typ dubbelt så fort som jag, och jag kämpade på där och tyckte mest att 50an var lång. Riktigt lång. Och så var jag lite trött, och seg. Men jag var där, och simmade!
Jag körde ett litet påhittat pass. Ibland när de andra i min bana körde 300-ingar lugnt på start 5:00, hann jag 200m och så en del vila på det ;)
Oh well, jag övervann min morgontrötthet och simmade ett pass imorse. Får var nöjd med det. Fick också lite tekniktips av både Lelle och simmarna. Alltid bra med saker att tänka på!
Såhär blev mitt hitte-på-pass:
Uppskattad sträcka, kommer inte exakt ihåg:
Lite paus med tekniktips från Lelle & co på slutet.
Insim 400m
4×50 benspark
4×50 teknik (catch-up, 3TG) 
3x200m
4×50
3×100
Avbad 100m
Totalt ca: 2000m, 65 min.
Morgonsim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *