Jag har fått möjligheten att ingå ett samarbete med X-Kross sportglasögon. Jag är en av de coola atleter som är med i Team X-Kross!
X-Kross är sportglasögon som är anpassade till alla möjliga sporter. Systemet är uppbyggt så att man väljer sin favoritbåge (färg och form) och sen kan man byta lins till varje sport. 
Jag har fått testa cykel och löplinser till mina vita bågar. Cykellinserna som jag testat är av termo/vinter-modellen och de ska vara anpassade till extrema väderförhållande. Jag har testat de mest, nu när jag cyklat ute i vinter, och är riktigt nöjd.
Har inte fått imma på glasen, de håller sig rena och klara oavsett väder och jag slipper tänka på att jag ens har de på mig. Linserna har någon sorts ventilation för att motverka imma. Med oranga glas blev det också lite mer soligt ute! :)
Linserna byter man enkelt via en liten spärr på framsidan, och man kan då lätt byta bara på några sekunder. Jag tycker bågarna fungerar väldigt bra för den sport jag testat (löpning/cykling). De sitter där de ska, och är sköna!
Nu hoppas jag på mer sol framöver så att jag får chans att testa andra linser också, för mer soliga förhållande. Så att jag slipper försköna den gråa våren. Men för cykling (och löpning?) behövs glasögon året om, därför är det ju bra med många olika linser att välja mellan.

X-Kross sportglasögon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *