Nu är det inte många dagar kvar tills jag cyklar på Mallorca. Jag kan inte vänta! Den trista gråa bakgrund som vi haft här i Stockholm nu några dagar är så seg. Men jag ser fram emot lördag, då bär det av!
Och snål som jag är köpte jag såklart inget nytt SL-kort nu när mitt gick ut i helgen, när jag snart ska iväg. Så jag har fått lite extra vardagsmotion i veckan. Promenerar till och från jobbet och dit jag ska. Inte så märkvärdigt, tar 35 min att gå till jobbet, men på vintern känns det långt och kallt. Och så vill jag inte ta träningstid till att vardagsmotionera, men nu när det är ljusare känns kvällarna längre, och ska jag ändå hem  och byta om innan träning kan jag ju lika gärna gå!
Idag var jag hos Rubin på Access Rehab för massage på lunchen. Jag kom ju på att de ligger väldigt nära mitt jobb, bara rakt över vägen. Ville testa lite ny massör, för det är bra att jämföra lite olika tycker jag. Rubin var bra, och tuff. Det gjorde ont som vanligt och jag var stel, men han fokuserade på rygg/höft och nacke och stelheten släppte bra! Men när jag sen var uppmjukad i ryggen kände jag hur stel jag var i rumpan istället, haha.
När jag gick hem från jobbet promenerade jag sen lite längre, bort tillKronobergsbadet som ligger nära mig. En helt ok 25m bassäng, och de skulle ha 4 banor till allmänheten ikväll. Jag tänkte att jag kan ju iaf gå dit och se om det finns nån plats att simma lite snabbare. 
Det fanns 2 snabb-banor, så det var bra! Jag fick dock dela med några andra, och alla i olika farter, så jag körde ett improviserat pass. Mest 50:or då det var enklast att anpassa starttider till, och till de andra i banan. 
Det blev ett kort pass, men det var väldigt skönt att få rört på mig lite iaf. Jag kände mig stark och pigg i kroppen. Fick dock räcka med ett kortare pass, är roligare att köra långt när man är samsynkade i banan. Och så var jag ju tvungen att promenera hem sen i tid för att hinna packa ner cykeln!
Såhär blev passet:
Insim 400m.
16×25 uppvärmning, kort vila
20×50 tröskel, kort vila (2-10sek)
2×100 medelhårt
100 avbad
Totalt: 2100m, 50 min.
Massage och simning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *