Igårkväll körde jag lite löpning igen. En återhämtningsjogg med underbara Mia. Hon skulle återhämtningsjogga efter 12 mils löpning under TEC i lördags, jag efter min 18.5kms-runda igår. 
Var längesen sist, så vi skulle ta en kort snackejogg ikväll. Jag var lite tidigt ute, så jag hann springa i 20 min innan vi skulle ses. Tog en runda bort längs med karlbergskanalen till stadshuset och tillbaka. Löparbanorna var fulla av löpare, de bara ploppar upp på våren!
Jag joggade på och ville få upp värmen, idag var det fan kallt ute igen. Jäkla vår. Så jag sprang på, men var också lite öm på ovansidan foten idag. Gjorde lite ont i början, men så tänkte jag på TEC-galningarna var de kan ha haft ont i alla timmar, och så slutade jag tänka på min fot och joggade på.
Sen möttes vi upp och så sprang vi en lugn runda runt holmen, bara halva holmen. Det blev snacke-tempo och pulsen höll sig låg. Kroppen kändes riktigt bra, men jag var mest så otroligt imponerad av Mia. Så fräscha ben och kropp även efter 12 mils löpning. 120km! Hon är otrolig. Och härlig.
Vi fick en fin kvällsrunda och uppdaterade oss på varandras liv. 
Löpning
Totalt: 8.8 km
Tid: 54:23 min
Tempo: 6:10
Puls (medel/max): 133/152

Mysjogg med Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *