Ja bloggen har ekat tyst hela veckan, men jag har tränat – jag lovar! Drygt 32 timmars träning har det blivit denna veckan. 
Simning kl.07 några dagar, sen efter frukostbuffe har det varit dags för cykelturer. Jag har kört cykling 6 dagar och lett gula grupper alla dagar utom idag då det blev en grön+. Vi har cyklat på flacken, lite upp i bergen (Lljuc långa hållet upp), och runt, runt på ön. Fikaställen, caffe con leche och cola. Och så cyklat vidare i våra fina klungor. 
På eftermiddagarna har vi kört lite brickpass löpning längs med stranden, bara ca 30 min körde jag. På vilodagen i fredags körde jag ett löppass på en timme i terrängspåren brevid stranden och körde simpass i både pool och hav. Vi körde ett långpass i havet, simmade 2000m längs med stranden i rätt höga vågor. Vi körde som 3 små fartklungor och tog oss fram till ett fik längs med stranden där hejarklacken mötte upp med handdukar och lite energi. Cool upplevelse att simma längre i havet!
Igår körde vi en halv-IM under dagen. Började med att simma ca 2000m i poolen på morgonen med coach Mike. Sen efter frukost drog vi ut på en 9-mila cykeltur på ön. Och när vi kom hem sprang vi sen 4 varv längs med strandpromenaden, totalt 21km. Där hade vi 2 vätskestationer som man sprang mellan. Och en hejarklack som var utspridd på de olika cafeerna! 
Det är full rulle här på Mallorca. Träning, mat, återhämtning, planering inför kommande dagar osv. Inte en lugn stund och jag blir skönt trött och sover gott på nätterna. En vecka har gått, knappt en vecka kvar. Ska försöka få till så mkt bra träning som möjligt innan jag måste åka hem igen. Men här i min träningsbubbla vill jag stanna!

Morgonsamlingen vid hotellet


Hela gänget som simmade 2000m i havet häromdan

Mallorca efter en vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *