Efter de 62 timmarnas träning under mina 14 dagar på Mallorca, tog jag lite vilodagar nu när jag kom hem. Sön – mån – tis och jag kände mig allt mer överpigg. Klart vila ÄR bra, men det var ovant efter att ha rört på mig så pass mkt, att sen komma hem till ett stillasittande jobb och snart kännas som att jag klättrade på väggarna.
Men ikväll gav jag mig ut och sprang. Det var inte det mest lockande vädret, var väl en 3 grader, och lite duggregn. Men jag var tvungen, eller jag menar jag VILLE. Jag måste ut och få upp pulsen lite, för att sen kunna slappna av och sova. Den där sköna tröttheten man får av mkt träning saknar jag!
Och vilar man 3 dagar så springer man tydligen bra sen, eller iaf gjorde jag det! Det blev ett superskönt pass till slut. Planen var 75 min löpning i nån nivå 2-3, men det blev nog nivå 3-4 istället. Jag bara lät kroppen bestämma farten och jag jobbade upp en skön arbetspuls och bara matade på. Lyssnade på lite discomusik i ipoden och sprang och sprang! 
Det blev min vanliga runda runt halva kungsholmen, bort till rålis där jag tog 5 varv på 1km-slingan innan jag sprang samma runda hemåt. Och kroppen gillade att springa, för jag ökade visst farten lite då och då. Någon km gick på 5:02 och nån på 5:09, annars var det rätt blandat mellan 5-6-tempo. Jag kollade knappt klockan utan körde på känsla, och det kändes riktigt bra!
Träning är grymt skönt! Och jag blir tydligen en bättre löpare av all cykling också, det var ju trevligt! 
Löpning
Totalt: 12.8 km
Tid: 1:11:00 min
Tempo: 5:32
Puls (medel/max): pulsbandet sönder, gissar på runt 150-160 i snitt
Löpning i duggregnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *