Min prio 1 efter Mallorcaresan var inte att träna massor, eller vila mest, eller cykla som en galning. Det var endast: – Hålla mig frisk. Det måste ju vara mentalt för just det jag funderade på (att inte bli sjuk) slog ju tillbaka. Så senaste dagarna har det varit krassligt. Men innan dess hann jag med några få träningspass.
I torsdags var jag back in business på morgonsimpasset på e-badet. Rev av 4600m i ett grispass med 12st 300ingar. 12st!! Det var galet jobbigt, mest mentalt då för 12 är ju så många.
Det var lite segt i kroppen också. Vi körde på bra i vår bana men jag backade bak lite i ledet under 300-ingarna, men fick gå fram igen och dra på slutet. Som tur var kändes det bättre och bättre allt eftersom passet gick. Men det tog tid, blev ett långt morgonpass!
Passet:
Warmup: (900m)
400 4×50 halva ben
4×50 medley
4×25 halva max

UTHÅLLIGHETSSERIE (3600m)
12×300 (4 ggr sista 50-100-150 femtaktsandning)
100 bad
Totalt: 4600m, 1h 50 min.

I fredags blev det vilodag för att jag kände för det. I lördags stack jag istället ut på encykeltur med tempohojen. Ja och Karin triathlet/massör också. Det var mitt första pass på tempohojen sen Lanzarote, känns som evigheter sen!
Vi körde ett lugnt pass ut på Färingsö. Jag var seg idag och lite snuvig, men inget allvarligt, klart jag kunde cykla. Men jag var lite seg mentalt också, jag vet inte vad det var med mig. Vi körde dock riktigt lugnt och det var första gången vi hann med två fikor på vårt pass! 
Men det behövdes, jag var som en zombie, och gnällig också. Fy. Men vi körde på och när vi sen körde 20km tempo ute vid Björkviksvägen då vaknade jag äntligen till. Jag låg och drog tåget i 20km och fick öva på tempoställningen. Vi körde om en ensam cyklist som sen hängde på vår svans i två mil. Och sen körde han om när vi saktade in, och sa inte ens tack. Tss!
Sen efter det blev det fika nr 2 och sen rullade vi Färingsörundan runt och hemåt. Jag var rätt off som sagt, men blev gladare och piggare ju längre passet gick. 
Jag fick ihop 104km idag, på totalt ca 4h 10min.

Transportsträcka ut: 10km, snitt 21.0km/h.
Cykelpass: 84km, snitt 26.4km/h. Puls: vet ej
Transportsträcka hem: 10km, snitt 21.0km/h.

Desto mindre pigg var jag på söndagen då jag vaknade och var krasslig. Men det hände, och nu är det åtgärdat. Friskare efter några dagar med mkt sömn och vila!
Träning samt krasslighet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *