Ibland ändras ens planer bara sådär. Nu blir det ingen Ironman China tävling för mig om 2 veckor. Ja inte för mig, och inte för någon annan heller. Hela cirkusen började i början på veckan då de meddelade att simningen blev inställd för att sjön inte var tillgänglig (förklaringen var att staden skulle bygga något just där). Lite mer kinesisk byråkrati på det och idag kom meddelandet att hela tävlingen är inställd. 
Surt att få reda på det en vecka innan avresa. Träningen är gjord, förberedelserna har klarats av, man har laddat och fixat. Ja och så sånt som investerat en del i flygbiljett/hotell/visum och grejer. Och så rycks mattan bort. Tjopp.
Men, men. Inte så mycket som jag kan göra åt detta just nu. Mina investerade träningstimmar har jag iaf med mig, en stark och frisk kropp, och nu ska jag istället sätta mig ner och fundera ut resten av säsongen 2011. Och så ska jag cykla. Cykla är kul!

Ändrade planer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *