Efter att ha varit krasslig förra veckan och vilat, fortsatte jag sen vilan under helgen. Behövde lite break från allt, tänka om och ladda om inför säsongen. En vilohelg på det, bara lite promenader så var jag nu redo för att träna på bra igen.

Började idag med lite löpning. Var fortfarande lite snuvig men inte så farligt så jag inte skulle kunna springa. Gav mig ut ikväll runt holmen. Sprang bort till rålis och körde varven där (3st ikväll) och sen samma väg hemåt. Sprang och mötte massor med andra löpare, löparboomen har verkligen slagit nu!

Det var skönt och svalt ute, och jag sprang på i min egen takt. Kollade inte klockan alls utan bara sprang på. Kändes dock lite småtungt idag, men jag sprang iaf! Var lite snuvig och hostade lite och snorade lite hit och dit. Men tränar man så tränar man! Är bara så patetiskt med dessa “fin”löpare som måste sminka sig innan passen, jag förstår mig inte på det. Man är väl snygg svettig och röd i fejjan också? :)

Jag laddade med grym musik i ipoden idag och sprang och diggade musiken. Musik som får en att vilja röra på sig! Dansa, springa, nånting! Soundtracket till kvällens runda hör ni nedan!

Löpning
Totalt: 10.9 km
Tid: 1:00:24 min
Tempo: 5:34
Puls (medel/max): 164/181

Dagens soundtrack:

Skön löpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *