Ikväll blev det en repris på måndagens löpning. Jag ville springa, men ändå fick jag förhandla för att ta mig ut. Men det kan inte vara lätt varenda dag, ibland får man bara ge sig ut och låta kroppen ha en jobbigare dag.

Jag sprang exakt samma runda, blev till slut exakt samma fart, men med en lägre snittpuls. Dock kändes det tyngre idag, och det tog några kilometer innan jag var glad och pigg, jag bara lät mig vara lite opepp först.
Så jag joggade på runt holmen och sprang mina varv i rålis. Idag var det finare väder, så mer ickelöpande folk i parken. Var rätt kul att kolla på dem när de spelade boule/körde brännboll/picknickade. Då hade jag nåt att kolla på också!

Jag sprang på, och även om det kändes lite tungt ibland så ville jag liksom inte sakta ner. Jag tänkte att jag KAN ju sänka farten om det behövs, men nej, tydligen blev det exakt samma fart som sist. Jag kollade inte på klockan idag heller. Känns så onödigt ibland tycker jag.

Löpning 60 min var planen, och det blev det! Skönt pass! Och så passade jag på att faktiskt stretcha efter löppasset idag. Det kan behövas, men det är nästan det svåraste på hela träningspasset!
Nedan hör ni kvällens soundtrack. Skön musik förgyller löppassen!

Löpning
Totalt: 10.9 km
Tid: 1:00:12 min
Tempo: 5:33
Puls (medel/max): 159/170

Mera löpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *