Helgen var tänkt som cykelhelg, men det blev bara ett pass av det. I fredags stack jag ut på en solig tur på Färingsö. Körde min vanliga favoritrunda ute på ön, men bara endast en sväng ner på intervallvägen till Björkvik. 
Efter två timmars cykling kände jag av min stela rumpa och än värre, en trilsk höftböjare som gjorde ont. Var på idrottsmassage i torsdags och då var det lite stelt här och var. Jag blir lite less när det gör ont och när ryggen krånglar, men jag antar att det släpper efter träning också. Det fick dock räcka med ca 10 mils cykling i fredags. Resten av helgen blev lite mer vilande och några timmars raska promenader istället för hård träning. 
Men nu är det ny vecka, nya tag!

Cykling och lite promenader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *