Idag tänkte jag först att jag skulle springa – igen. Men så kom jag på att jag har ju faktiskt en trainer hemma, och den vore ju bra att använda också! Jag lyssnade på lite peppande musik och slängde upp tempohojen på trainern, installerade allt och väntade på att datorn skulle starta igång programmet. Tog ett litet tag men sen var det bara att köra!
Jag värmde upp lite i ca 10 min och sen körde jag på med bra tryck och låg i tempoställning hela tiden. Det kan vara bra att öva på, är ju ändå där man är mestadelen av de 5-5.5 timmarna under cykeldelen på tävling.
Jag spelade musik högt hemma, hoppas grannarna överlever, och så körde jag bara på. Kollade lite på teve men höll annars koll på kadensen (runt 85-88 körde jag) och pulsen (snitt 120, max 135). 
Det var så roligt och skönt att jag körde i 90 min. 90 minuters svettande hemma, och idag kände jag inget konstigt i varken rygg/rumpa eller höften. Skönt! Nöjd med träningskvällen.
Ska jag köra korta cykelpass kan jag ju lika gärna köra trainer, då får jag fokuserad cykling direkt. Cyklar jag ute tar det 25 min innan jag kan cykla på, på riktigt. Innan dess är det cykelbana i stan och där är det inte säkert!

Jag har trainat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *