Helgen bara flög förbi. Många vänner flög fram på Stockholm Marathon och satte PBn som spön i backen! Roligt att det gick så bra för er! 
Själv sprang jag också, men en dag senare. Helgen har bjudit på lite triathlonblandning,simning i ösregn i fredags morse med bästa Sara. Vi körde ett kort återhämtningspass, jag kände mig lite seg i armarna efter långsimpassen dagarna innan. Knappt 2000m blev det, och lite improviserat pass.
I helgen satt jag på min trainer och körde i 2h. Musik och teve på och jag körde på med koll på kadensen och pulsen, försökte ha ett bra och jämnt tryck under hela passet. Kändes bra men jag kanske ska ta och våga mig ut på cykeln också snart?
Söndagen blev då löpning, dagen då det nog finns minst löpare i hela stan – dan efter maran. Ändå mötte jag rätt många löpare under min långtur. Jag ville köra lite backar, så jag vågade mig ut på nya vägar för mitt 20km pass.
Blev västerbron sen runt årstaviken och de fina vägarna där, förbi hammarby sjöstad och runt vid söder, tanto tillbaka via västerbron.
Sen kom det ösregn och det var så kul att springa så jag fortsatte till stadshuset och karlbergskanalen hem. Det kändes bra att springa, men jag var rätt glad att det inte var en marathon. Jag var lite seg på slutet ändå! Fick respekt för alla marathonkämpar!
Löpning
Totalt: 20.7 km
Tid: 2:05:30 min
Tempo: 6:03
Puls (medel/max): 148/168

Kittad från Craft, skor Adidas, kepa Nike
Simning, trainer och långpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *