Ja alltså simning och Brunnsviken, inte i Brunnsviken. Känns lite tidigt för utesimning i sjö tycker jag. Men imorse var jag och simmade i e-badets ute-50a. Ett rejält simlångpass nu igen, planen var 90 min och jag fick till det med råge!

Vi var en del från simmargänget där och det var kul att simma ihop. Vissa var dock väldigt snabba så vi splittrades upp litegrann. Jag och N betade på ihop iaf och körde nästan hela passet (kapade en tusing på slutet dock). Det kändes bra, skönt att sola och simma, och kroppen kändes ok. Var lite stel i armarna dock från idrottsmassage igår.

Dagens pass:
INSIM (400)
400

SERIE (3000)
7×200 Jämn fart vila 10-15 Sista 50 andas 5-takt
6×150 Prog 1-3 vila 20-30
5×100 Jämn fart vila 10-15 Sista 50 hård benspark
4×50 Prog 1-4 vila 20-30

SERIE B (500)
10×50 1-3 Vila 8-12 sek

100 bad

Totalt: 4000m, 1h 38 min.

Ikväll sprang jag direkt från jobbet för första gången. Och vilken toppengrej! Hinna träna, fortsätta träningen hem och duscha och klar innan kl.20! Det är riktigt tidigt! Och jag fick till ett mellanlångpass på 14km.
Jag sprang samma runda som jag och Sara gick förra veckan, runt Brunnsviken, fast jag höll mig nog mer nere vid vattnet hela tiden denna gången. Jag bara sprang på och följde de stigarna som fanns, och såg till att aldrig tappa viken ur sikte.

Nu kände jag igen mig när jag sprang och jag tyckte det gick rätt fort att ta sig runt viken. Men vad härligt det var, jag hittade stigar, och skog att springa i! Underbart. Jag tog mig fram och joggade på i lugn fart, men fick gå lite ibland på klippor vid strandkanten.

Solen sken och jag hade klätt mig rätt varmt, ungefär samma outfit som i söndags, med tunn jacka. Och så hade jag en camelback med lite prylar med hem. Jag var varm, men det var liksom meningen. Det kan vara bra att träna på att springa i värme, och att springa i lite backar med! Även om Brunnsviken runt inte är så backig så är det nog några fler höjdmetrar än runt i Rålis! :)

Löpning
Totalt: 14.6 km
Tid: 1:30:25 min
Tempo: 6:11
Puls (medel/max): 149/171

Jag hittade skogsvägar, nästan inne i stan!
Och kvällens soundtrack, skön låt:

Simning och Brunnsviken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *