En solig och varm fredag idag, och klämdag för många men jag passade på att jobba. Fick ju ändå till riktigt bra träning och ville vila upp mig lite efter cyklingen igår och ladda för resten av helgen!
Vaknade supermorgonpigg idag, 5 min innan klockan ringde och var säker på att jag hade försovit mig. Men som tur var hade jag inte det! Bytte snabbt om till löparstassen och promenerade ner till Rålis där jag mötte upp med Sofie som redan joggat 7km dit. 
En morgonjogg en varm sommardag. Det var riktigt varmt redan vid 06.30 och jackan jag tagit på åkte av direkt. Det var varmt som mitt på dagen, men tomt på Kungsholmen och vi hade löparvägarna för oss själva. 
Vi tog en lugn och skön jogg runt Kungsholmen. Runt hela ön för en gångs skulll, även bort förbi fredhällsklipporna där jag aldrig hittar rätt. Vi sprang på lugnt i snacketempo. Tiden bara flög iväg och snart var vi runt holmen och hade avverkat drygt 10km. En skön start på dagen!
Löpning
Totalt: 10.6 km
Tid: 1:09:52 min
Tempo: 6:35
Puls (medel/max): 129/144
Efter jobbet hängde jag sen med A  på lite spontansim. Han skulle till kronobergsbadet och köra teknikpass, och jag som tagit med simkläderna till jobbet var glad för det nu. Träning tillsammans är ju roligt! 
Vi åkte dit efter jobbet och hade gott om plats i den ena snabbsimbanan där. Jag uppskattade ett kortare pass idag, med mer fokus på teknik. Det kändes bra att få röra på sig lite igen, och få igång kroppen. 2200m fick räcka gott, och sen tog vi helg på det!
Simpasset:
Insim 250m
Teknik:
6×25 isättning
6×25 catchup
6×25 återföring
6×25 släpande
6×25 långt bak
6×25 draget
500 med paddlar
400m
150 avbad
Totalt: 2200m, 57 min.
Morgonjogg och kvällssim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *