Efter långcykelpasset i helgen la jag sen in lite vila. Jag var lite trött och råkade vila lite väl mkt, två hela dagar. Men det kanske behövdes. Fick istället meka med cyklar och fixa lite. Och idag var jag riktigt sugen på att träna, så det kändes bra. 
Åkte med tempocykeln till CC för service. Den har knakat och låtit så mkt på sistone så det känns som att den behöver ses över. Man vill ju ha utrustningen perfekt till kommande tävlingar och inte vara rädd för att cykeln ska falla i bitar när man kör. Tills att den är klar får jag väl hoja runt på gamla racern, den funkar den med! 
Sen promenerade jag en bit i solen innan jag åkte hem och direkt hemma bytte jag om till löparkläderna. Nu ville jag träna! Jag kände rastlösheten i kroppen och bara längtade ut.
Och vad skönt det var att bara kunna ha korta tights och linne nu. Älskar sommarvärmen. Skönt att träna också, strunt samma att svetten forsar, det ska den ju göra. 
Jag sprang längs med strandkanten bort till Solna ikväll. Planen var 60 min löpning, och det fick jag till. En nivå på 2-3 skulle jag säga att det blev. (på skala 1-5). Jag joggade på lugnt och lyssnade på musik. Tänkte på tekniken i de små backarna som fanns där. 
På vägen tillbaka stannade jag till i den längsta backen och körde 3 varv upp och ner där. Jobbade på och fick upp pulsen, men det kändes ändå väldigt bra. Joggade sen hemåt och hade kunnat fortsätta längre, så bra kändes det. Men ibland ska man nöja sig och bara träna så pass mycket att man längtar ut igen!
Löpning
Totalt: 10.2 km
Tid: 1:00:23 min
Tempo: 5:55
Puls (medel/max): 151/168
Sommarlöpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *