När det nu inte blev nån tävling i Kina, blev det ändrade planer och fixande. Och en tävling + semester blir det nu, inte i Kina men på en liten Koreansk semester-paradis-ö –Jeju! WTC, organisationen bakom Ironman kompenserade oss med både pengar tillbaka samt en start i en annan tävling, bl.a. denna i Korea.
Det är 3 veckor kvar, och det ska bli riktigt kul med tävling! På hemsidan kan man läsa att det blir en tuff tävling: “Ironman Korea Jeju course is definitely more challenging compared to other Ironman races. We’ve created this way to make it more rewarding for you and also for the Ironman community to hear out loud.”
Det låter ju bra det! Jag har laddat med en 11-28 kassett på tävlingshjulen. Och tränat en del i värme. Meterhöga vågor blir svårt att öva på, men what the heck. Hade ironman varit enkelt hade ju alla gjort det. Bring it on!

Ironman Korea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *