Denna veckan har verkligen bara försvunnit! Redan torsdag kväll och imorgon åker jag och cykeln ner till Motala. Veckan har varit full med fixande och mekande inför VR, men några få pass har jag ändå hunnit med. Planen var även ett kort cykelpass men det hanns inte med. Och det är ju knappast som att mitt VR står och faller med om jag kör ett sista pass eller inte. 
På olika håll under våren har jag samlat ihop mina mil. Det har blivit 350 mil totalt. Exakt samma som jag hade innan VR förra året. Vad det nu säger vet jag inte, men kanske ackumuleras milen från år till år också? Man kan ju inte starta om från 0 varenda år tycker jag!
I måndags stack jag ut och sprang direkt efter jobbet. Jag och kollegan J bestämde oss för en gemensam löptur runt Brunnsviken. Det var varmt och solligt, och benen var tunga i början! Usch, all cykling som satt i. Men efter 5-10 min släppte stelheten och jag kunde jogga på och mest njuta. Vi sprang på och snackade, tog det lugnt och kollade på utsikten.
För en gångs skull var jag den starka peppande löparen, och jag intog min roll efter 7km då det började gå segare. Jag sprang före och fick vara hare. Rätt så trevligt det med! Efter vår runda, sprang jag sen hemåt, och fick ihop totalt 14km, på ca 6:00-tempo. 
I tisdags hade jag vilodag, och avslutade dagen med idrottsmassage hos Karin. Det var en bra genomgång efter alla mil i helgen. Och så fick vi snackat triathlon, cykling och allt möjligt! Alltid lika trevligt!
Onsdagen bjöd på simning, morgonsimning i e-badets ute-50a. Jag var där “själv” men träffade både O och N där, och snackade med mellan seten. Jag körde ett eget pass där jag experimenterade lite med frekvensen. Jag hade min “beep-grej” som piper så man kan hålla simtakten. Körde lite olika intervaller med olika distans och frekvens. Körde på mitt pass där och det blev 3200m på 1h 25 min, med en del pauser mellan seten (fipplande med manicken, eller snackandes med simpolarna). Trevlig morgon!
Passet jag körde:
Uppvärmning (800)
Insim 400m (150fr/50catch-up)
8×50
Huvudserie (2000)
Sedan beep-intervaller:
500m på 1:05
400m på 1:00
300 på 0:95
200 på 0:90
100 på 0:85
10×50 på 0:85
Sen 300m paddlar (utan beep).
Avbad 100m (fr/ry).
Totalt: 3200m.
Sen har det blivit mest mekande och fixande med cykeln. Varit på CC mer än hemma känns det som, men fått hjälp med min cykel så att den nu ska fungera finfint på lördag. Fujin är pimpad med de feta swoosh-Zipp-hjulen, ny kassett/kedja och bromsar. 
Nu är allt klart med prylarna, nu ska jag bara få med mig allt ner imorgon, och sen relaxa och mingla lite innan det blir dags att cykla på för allt jag är värd! Det ska bli roligt att cykla runt sjön! 
Lite stressig vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *