Två dagar har gått sedan den långa cykelturen runt den stora sjön. Minnena flashar fortfarande förbi när jag tänker tillbaka på dagen, och kroppen känns lite smått trött och jag kommer på mig själv att undra varför. Benen känns dock inte så farligt trötta, men jag är lite extra sömnig på mornarna, men när är jag inte det liksom?
Vätternrundan ÄR ju ett motionslopp och ingen tävling, men ändå är det ju alltid lite kul att jämföra och se vilken placering man fick av totalen. Den inofficiella resultatlistanhar kommit ut och där är alla bara rangordnade efter totaltid, killar och tjejer blandat. Tydligen är det endast 15% tjejer som deltar i VR, låter väldigt lågt tycker jag.
Resultatjakt.se brukar sammanställa loppen lite fint, men de verkar vara lite sega på det iår, ingenting har dykt upp där. Men idag såg jag att det var någon med väldigt mkt fritid på funbeat.se som satte sig och räknade ut top 300 tjejer!
Förra året när jag körde på 8.49 var det enkelt att bara leta upp att jag fick plats 12 bland tjejerna. Iår rasade jag ner rejält, men jag körde ju inte riktigt för en tid/placering efter att ha omvärderat loppet lite efter halva sträckan och omständigheterna. Men enligt listan på fb så räckte min tid iår till en 77e plats bland tjejerna, och 43e bästa tjejtid. Ungefärligt då. Så det var ju lite roligt tycker jag!
Extra kul var det också att sub-8gruppen som jag startade med lyckades nå sitt uppsatta mål med de flesta i gruppen intakt över mållinjen! Grattis till alla starka killar i klungan! Kul att all träning gett resultat och att ni som grupp hjälpte varann framåt!
Nu har det blivit 2 dagars vila för mig, rätt så välförtjänt tycker jag. Igår var det riktigt skönt att det regnade hela dagen, då slappandet kändes mer ok än om det varit toppenväder. Nu fick jag vila med gott samvete!
Ikväll var jag hos C för idrottsmassage. Jag var glad och kände mig hyfsat pigg i kroppen och sa att benen kändes ju knappt nånting, jag är knappt trött i benen. Hon började massera framsida lår och sa direkt “men JAG känner att du är trött i benen!”. Haha. Ok då. Mosiga muskler som inte svarar så mkt på massage, men nu fick de iaf igång cirkulationen lite. 
Hoppas att de återhämtar sig bra. Nu blir det lite lättare taperingträning framöver. Om drygt en vecka åker jag till Korea! 
Lite vila på det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *