Efter 3 dagars vila kom jag så äntligen igång med lite träning igen. Jag har ju varit trött de senaste dagarna, otroligt sovtrött men knappt känt så mkt trötthet i musklerna annars. Idag var det löpning planerat och jag var lite orolig dock att benen skulle kännas tunga och stela efter cyklingen i helgen.
Som tur var hade jag bestämt löpardejt med min kollega J, så det var enkelt att sticka ut direkt efter jobbet. Brunnsviken runt precis som förra veckan. Strax innan vi stack ut öste regnet ner, men när vi började springa var det klarblå himmel och sol och varmt. Skönt! 
Jag hade varnat att jag ville börja lugnt idag, men när vi väl satte igång kändes det så himla bra att det nog var jag som trissade upp farten lite. Oups. Men det var varmt, skönt, pigga ben, fin natur, och vi bara sprang på och snackade. Jag var glad för att träna igen!
Vi joggade på där runt vattnet, på de fina små stigarna och i skogen. Det var lugnt och skönt och inte så mkt folk i vägen, perfekt! Jag sprang på och ledde vägen och vi höll farten lite högre idag än förra veckan. Dock sänkte vi den lite på slutet, och så la vi in en liten gångpaus när vi försökte hitta en ny väg och hamnade uppe på ett “berg” eller en stor klippa vid vattnet. Till slut hittade vi ner till de breda stigarna igen och kunde jogga på tillbaka.
Det blev ett riktigt skönt pass. Jag hade mkt mer att ge, men höll igen lite och ledde vägen. Riktigt nöjd med dagen. Man ska ju helst köra pass som känns toppen såhär inför tävling. Bra känsla!
Löpning
Totalt: 11.8 km
Tid: 1:07:57 min
Tempo: 5:43
Puls (medel/max): 145/173
Brunnsviken runt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *