Igår var det halvjobbdag och regnet verkligen öste ner. Fortfarande morgontrött missade jag att simma på morgonen, men efter jobbet åkte jag till e-badet för att simma lite. Regnet upphörde men det var lite småkallt, rätt så bra för då är det färre som simmar ute!
Jag var lite seg och trött, men ville ändå åka och simma för att få till ett pass i våtdräkten. Kan ju vara bra att vänja sig lite vid den igen! Det var gott om plats i snabbsimbanorna, och jag hittade på ett pass som jag körde. Blev lite mkt vila ibland mellan seten dock när jag funderade ut vad jag skulle köra. 
En timmes simning fick räcka och jag fick ihop 2400m. Då jag kollade upp min träning och statistik (från funbeat.se) för att se hur mkt jag cyklat, sprungit och simmat, såg jag en intressant grej om just simningen.
Jag har kört 41 simpass iår, och det är ju inte sådär jättemycket. Lite färre än vad jag tänkt, knappt 2pass/vecka då ju. Men det intressanta var distansen 123km på 41 pass, det ger ett snitt på 3000m/pass. Jag som tyckt vi alltid simmat rätt så långt under våren!
Så även om jag inte simmat så många gånger, så har jag iaf simmat rätt så långt. Simuthålligheten borde vara rätt ok då tänker jag. Men det återstår ju att se på tävlingar framöver! 
Även om jag inte är så snabb på simningen, så kan jag mata på länge. Och simma även när jag är “tröttare”. Det kan ju kanske vara en fördel när det gäller ÖtillÖ i höst? Jag ska iaf tänka på det framöver, att simpassen är viktiga och ska helst inte hoppas över! Morgontröttmonstret måste besegras med andra ord!
Dagens pass blev:
Uppvärmning (800)
Insim 400
8×50 teknikfokus
Huvudserie:
200 truckar
10×50 hårdare, 5-10sek vila
200 truck med paddlar
10×50 hårdare, 5-10sek vila
Avbad 200m.
Totalt: 2400m, 60 min.
Simning med våtdräkt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *