Äntligen semester, och idag var det stora packar och fixardagen! Lite träning ville jag få till också, men tog en lite oplanerad sovmorgon imorse istället för simning. Efter frukost drog jag mig bort mot e-badet sen vid lunchtid. 
En riktigt varm och solig sommardag, mitt på dagen. Hur tänkte jag nu? frågade jag mig själv när jag kom fram och det var fullt med sol&badare överallt. Well, lika bra att testa iaf, ibland kan ute-50ans simbanor vara rätt breda och långa ändå, så att alla som vill simma får plats.
Jag tog plats i snabbsimbanan och betade av nästan ett helt pass, hann tyvärr inte hela, kapade 1000m på slutet. Det gick faktiskt helt ok att simma där, fick kryssa lite bland andra simmare, men på det stora hela flöt det på bra. 
Jobbade på ryggsolbrännan och simmade på, det kändes bra idag. Faktiskt bättre och bättre ju längre passet gick. Jag blandade lite med och utan paddlar. Totalt fick jag ihop 3100m, på 1h 10min.
Sen åkte jag hemåt, och har sen fixat med cykel på CC (dubbelkolla allt och fixa) och varit och handlat mina favoritgels (Powerbar). Även om det kanske säljs på plats är det alltid säkrast att ha med just de gels man trivs med. Så några snickers har också inhandlats!
Sen har det blivit fika i solen, packande och även en idrottsmassage på det. Var hos Camilla och fick en bra genomgång av musklerna. Rätt skönt idag så jag nästan somnade. Inte bara aj alltså! 
Sen mer packande, och jag är glad att jag fått ner cykeln i cykelväskan a la sandwichmodell. Det är lite meckande och pysslande innan man kan stänga väskan helt.
Nu är jag snart färdigpackad och imorgon bitti bär det av mot Korea! Äventyret väntar! (Och en Ironman!)
Dagens pass:
Uppvärmning (800)
Insim 400 (150ff/50catchup)
8×50 prog 1-4
Huvudserie:
(truckar + hårt)
500(paddlar) + 50
450 + 50
400 + 50
350 + 50
300(paddlar)
100 avbad.
Totalt: 3100m, 1h 10 min.

Varva skumgumma/bubbelplast och cykeldelar lite hipp happ. Hoppas allt håller!
Packad och klar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *