Sådär, nu är jag på andra sidan jordklotet. Vi kom fram till Korea efter en lång resa, som blev 6h längre pga strejkande fransoser, och vi blev sittande fast i Paris. Men allt flöt sen på väldigt bra när vi väl kom fram till Seoul och tog buss och sen inrikesflyg ner till ön Jeju. Men vi reste nog i sådär 30 timmar totalt. 
Igår kväll var vi framme på hotellet, som är lyx-style. Hela området här där T2 och mål kommer att vara är någon sorts turistort, med det ena hotellet lyxigare än det andra. Jag hade dock råkat boka rum Korean style, så jag får fina sittkuddar istället för en snajsig fåtölj. Men sängen är skön, och cykeln är ihopmonterad och hel så jag är nöjd!
Idag har det blivit morgonjogg. Jetlaggade som vi är bestämde vi oss för att ändå gå upp tidigt, lika bra att vänja sig inför söndag. Så kl.06 stack vi ut på en morgonjogg. De var molnigt och kanske 20-25 grader men rätt varmt ändå. Luftfuktigheten är inte att leka med! Vi sprang på lugnt här i turistområdet, det var antingen upp eller nerför hela tiden, och svetten rann! Vi var ute i ca 35 min och joggade, och jag var svettig som efter ett hårt spinningpass efteråt. 
Sen blev det frukost och vila på det. Sen har dagen varit rätt så lugn. Vi har varit borta vid race registreringen och packet pickup. Fått ut nummerlappar, påsar och allt man behöver inför söndag. Och snackat med deltagare. Vi kollade in den slutgiltiga startlistan och det är inte så många europeer kan man säga. I min 30-34 klass verkar alla vana vid värmen utom jag och Elin då. De är från Japan, China, Australien, Sydafrika, ja och så vi då. Det blir intressant! 
Det bor många andra tävlingsdeltagare här på hotellet och alla är riktigt trevliga. Vi letar och tipsar varann om ställen var man ska äta utan att bli varken magsjuk eller fattig. Och vad man kan göra innan söndag. Korta sim, cykel och löppass blir det, och så mkt vila då såklart.
Nu är det kväll (22:25) och nu ska jag tydligen vara trött, så det är väl bäst att försöka sova då! (Var dock sjukt trött i eftermiddags och somnade när jag läste igenom athlete handbook. Var helt omöjligt att hålla mig vaken).

Sköna sittkuddar på golvet – Korean style!

Regnat konstant idag, regn och shortsväder

Framme i Korea!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *