Ännu en dag har rusat förbi här i Jeju, Korea. Imorse vaknade vi pigga och glada kl.05.30 och eftersom det var uppehåll blev det cykel idag! Vi stack ut och testade lite av cykelbanan, jag, Elin, Nicklas och Andrej en chilenare som också ska köra (och som är supersimmare). 
Vi började med jättebacken upp från hotellet och kom upp på den stora vägen där väldigt stor del av cykelsträckan går. Vi körde på västerut och det var rullande backar hela tiden. Inte särskilt branta, men det var ingenstans där det bara var platt. Var antingen upp eller ner, 20 eller 45km/h och vi rullade på och testade utrustningen. Var ute i drygt en timme och rullade, och det kändes rätt bra. I början kändes det riktigt varmt, men jag antar att man vande sig, eller just att vinden fläktade för det kändes helt ok på vägen tillbaka sen.
Under dagen har det cyklats runt av alla deltagare. Det kryllar av triathleter här och alla har supernice utrustning. Finaste cyklarna och hjulen, överallt! Och så ser alla väldigt starka och proffsiga ut! 
Sen idag har vi hängt vid expot lite, köpt sista småprylarna såsom CO2 patroner. Sen vid lunchtid åkte vi ut på en lång busstour och visning av cykel och löpbanan. Vi åkte hela cykelbanan och fick se alla backar och vägar och det såg bra ut. Eller ja, det kommer finnas en rejäl längre backe på varvet (varvet körs 2 gånger) men vägarna och asfalt och sånt ser riktigt bra ut. Löpbanan går på en del av cykelbanan och där är det också rolling hills.  Det lär bli skillnad från pannkaksplatta Kalmar! 
Vi var också nere och såg simstarten. Det såg väldigt fint ut. Det var välmarkerat med mkt bojar och linor runt banan. Mycket bättre än vad jag sett på racereports innan för loppet. Iår har de flyttat simningen till en lugnare “bay” och vi slipper nog de meterhöga vågorna! Skönt.
Men dagen idag bara försvann. Nu är det kväll och dags att sova. Känner fortfarande av jetlaggen lite genom att vara supertrött på eftermiddagarna. Men det hinner nog ordna sig lite till söndag. Då har jag fullt upp med annat än att vara sovtrött! 
Imorgon blir det testsimning av banan och inlämning av cykel + racebags. Nu gäller det att ladda – ladda – ladda!

  Elin och Nicklas matchande vid en Jeju-gubbe efter cykelturen imorse

På väg under busstur att kolla in simstarten

Simningen väl utmärkt med massor av bojar samt linor

Busstour, visning av cykel/löpsträckan

Utsikt från bussen. Fin asfalt, många lanes för cykelbanan, och fin utsikt.

Sitter här på hotellet och chillar med livemusik där framme till vänster

Förberedelser pre-race

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *