Karin – You are an Ironman! Äntligen, efter att nu ha gjort 5 st IM-distans triathlon får jag äntligen höra den frasen! 
Tack för alla hejarop och gratulationer via bloggen, fb och sms, de värmer!
Jag är faktiskt riktigt nöjd med loppet, det var en tuff Ironman kan man säga!Simmade på PB (1.16), cyklingen var 1500 höjdmeter på 6.02 (3a i min AG), och löpbanan var cruel med ca 700hm och där sprang/(gick uppför) jag på 5.15. Totaltid: 12:44. Plac 8/13 i min AG. Ja just ja, sen var det 29 grader varmt och 80% luftfuktighet också. Skönt!
Är riktigt glad för att mitt pannben var starkt. Jag kunde fokusera på rätt saker och hålla mig hyfsat sysselsatt och glad. Även om det VAR sjukt tungt och jobbigt, men så är det ju på IM. 
Benen och kroppen känns förvånansvärt bra, värre är det dock med skavsåren. Man får skavsår from hell när man springer 5h i blöta kläder och skor. (När det är 29grader+ häller man rätt mkt vatten på sig)
En längre race report kommer snart här på bloggen, ska hinna vila och njuta lite av semester nu bara!
Alla resultaten finns här. (Jag är i AG 30-34)
Ironman Korea – 12:44:58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *