Nu har det gått 1,5 vecka sen IM Korea och ja nu är det då knappt 1,5 vecka kvar till nästa IM: Ironman Frankfurt söndag den 24 juli. Kanske dags att ladda om då? 
Planen var att hålla igång så mkt som möjligt direkt efter loppet, men lite onda skavsår som blev infekterade sår (ajj!) satte lite stopp för det. Så det blev inte så mkt poolhäng och plaskande som jag tänkt. Men nu äntligen har såren läkt och jag kan typ träna lite igen.
I tisdags morse var jag på e-badet och simmade lite i ute-50an. Det var en väl uppvärmd pool nu kan man säga! Jag hittade både L och C där så vi körde dagens pass ihop. Eller ja, jag körde litegrann. Det var skönt att simma, men det kändes som att simma i sirap. Jag blandade lite paddlar, dolme och vanligt frisim. Fick ihop 2400m på 60 min jag var där. Skönt iaf att få rört på mig igen, efter en veckas vila.
Igårkväll testade jag istället löparbenen. Stack ut för en kort jogg runt kungsholmen. Bara för att känna på ben och kropp och liksom kicka igång igen. Jag joggade lilla, snälla rundan runt holmen som bara är 8km och då man slipper irra runt på klipporna.
Jag sprang på känsla och bara lät benen gå och det kändes faktiskt riktigt bra, med tanke på att jag lufsade en mara förrförra helgen. När jag kom till rålis hittade jag den lilla nya tartar 60m-banan och sprang där fram och tillbaka. Ökade väl takten lite då och snart efteråt kände jag ordentligt tydligt hur andningen kom igång och pulsen liksom hoppade upp typ 10 slag. Nu vaknade kroppen till liv och jag gasade på lite de sista kilometrarna hemåt. Sprang på runt 5:15 och sista på 5:05 och det kändes grymt!
Blev 8km i 5:34 tempo, och jag var nöjd med det. Stretchade sen i solen och var glad att få träna igen!
Ikväll var jag på idrottsmassage hos Camilla, och det var en riktigt bra genomgång av kroppen. Benen kändes förvånansvärt bra sa hon, men jag var lite stel i rumpa och bröstrygg. Men nu har cirkulationen kommit igång, och jag ska ta hand om mig och hoppas att kroppen är ok till nästa helg. Då blir det tävling igen!

Jag och min cykelväska, inte ens hunnit packa upp cykeln. Undrar om det ens är lönt, kanske ska hoja på den andra i helgen? Åker till tyskland på onsdag.

Laddar om igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *