Veckan har varit en riktig “taper”-vecka, med laddande inför kommande tävling. Igårkväll blev det en lång rask promenad med fina Sara, och vi snackade så mkt att tiden bara försvann alldeles för fort! Vi gick en skön sväng runt riddarfjärden och hann uppdatera oss en del på vad som händer i våra liv just nu.
Idag har det bara blivit idrottsmassage igen hos Camilla, som gått igenom alla muskler och godkänt den, den är redo för tävlan! Musklerna känns bra, kroppen är redo, formen känns förvånansvärt bra, och jag är riktigt taggad på att tävla igen!
Det ska bli grymt roligt att köra Ironman Frankfurt. Och tufft, såklart. För det hänger liksom ihop, ju längre och jävligare tävling, desto rejälare kick får man utav det!

Kollade vädret på yr.no. Inte för att jag orkar lägga nån större energi på att nojja om vad det nu blir för väder, det är ju det minsta man kan påverka. Men jag är iaf redo för allt, allt kan hända. Och med vädret ser det iaf ut att bli rejält schyssta och “snälla” förhållande, väldigt svalt och kanske en svalkande skur också? 13 grader svalare än Korea, endast 3 backar(?) per cykelvarv, platt löpning och inga hårda vindar (2-6m/s). Lite anti-Korea känns det som! 
Tävlingsomständigheterna (väder + bana) är samma för alla, och det gäller sen hur man hanterar och tar det. Sen kan allt hända under tävling, och det gäller att vara beredd. Hur mkt man än har tränat innan är det just där och då man ska få fram styrkan. Kroppen kan, men det är huvudet som bestämmer hur det går.
Det ska bli grymt roligt att köra race igen! Jag ser fram emot att köra på och ge allt jag har, och se hur långt det räcker. Det som ska bli riktigt kul är också det man ser på bilderna nedan: publik! Att bli påhejad hjälper ju massor! Sån stämning! Jag ska köra på och njuta. Njuta och plågas. Och njuta. Och njuter jag för mkt får jag faktiskt öka takten! 
Ikväll blir det packa, och det mesta är faktiskt packat sen innan, knappt hunnit packa upp. Imorgon bitti åker jag ner till Frankfurt, hörs därifrån!

Riktig ironman-folkfest! Kalmar: se och lär!
Mot Tyskland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *