Imorgon gäller det! Nu är det dags att börja tagga ännu mer, för imorgon är det “all in” som gäller! 
Idag har det varit ännu en dag som bara försvunnit, den viktiga saken idag var att åka buss till simsjön och checka in cykel + bikebag + runbag vid T1. Det tog sin lilla tid, men man blev väl omhändertagen på plats, kändes proffsigt. 
Sen gick vi ner för att kolla in sjön och simbanan. Massor med bojar låg ute, så det ska nog inte bli några problem att sikta imorgon. Frågan är dock hur mkt vatten man kommer att simma i, och inte ett människohav? 
När vi stod där och kollade, kom Faris Al-Sultan förbi och skulle simma lite. Vi blev star-struck direkt och vågade till slut fråga om ett idolfoto! Faris är proffs, vunnit Hawaii 2005 och är rankad nr 1 till imorgon! 
Sen åkte vi åter bussen tillbaka in till Frankfurt. Då hann Christer och jag slå vad om vem som cyklar snabbast imorgon. Kul! Nu har jag något nytt också att kämpa för där ute! hahaaa. (Jag cyklade 5 min snabbare än C i Kalmar förra året, men han psykar mig och säger att han är i sitt livs form nu, så vi får se vad som händer!)
Ska bli riktigt spännande! På tal om tider, så får ni gärna gissa min totaltid! Bästa gissningen vinner ett litet IM-pris! Min statistik över körda lopp finns här, så blir det kanske lättare att gissa?
Följ mig imorgon genom att gå in via ironman.com, klicka på IM Frankfurt/Germany och sen Athlete Tracker, eller direkt till ironmanlive.com!

T1 och inplastade cyklar för ca 15 miljoner?

Roger, Faris, Christer och jag. Tur iaf Faris blev bra på bilden :)

Imorgon Ironman Frankfurt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *