Jo jag är här, jag har bara råkat ut för ett litet farthinder på vägen till nästa utmaning. I slutet på förra veckan sprang jag återigen i Karlberg, denna gången med trevligt sällskap.
På lördagen hade jag lyckats få en plats till midnattsloppet, bara för skojs skull, men då jag vaknat upp och böjt mig ner för att plocka upp nåt på golvet så “pang” smäller det till i ländryggen.
Som tur var var det inte diskrelaterat (jag vet hur diskutbuktning (steget innan diskbråck) känns och det gör skitont på ett annat sätt), utan nu var det nog bara en sträckning i någon muskel. Men ont gjorde det, och jag kunde inte göra nåt vettigt alls under helgen. Istället för midnattslopp blev det akuttid hos massör på söndagen, och promenaden dit/hem räckte gott och väl för min rygg/rumpa. 
Så det blev en liten setback för min träning inför ÖtillÖ. I veckan har jag vilat, ätitColtingvåfflor, och ryggen har känts bättre för varje dag. Har varit på massage igen och fått en “Ok” att träna på, nu är musklerna mer återhämtade än veckan före sträckningen så det går ju på rätt håll.
Det har blivit en del raska promenader, 2 simpass på vardera 45 min (halvering av mina vanliga pass), och en del coreövningar hemma. Lite, men jag är glad att iaf vara igång igen. Målet nu är att ha en så pigg och fräsch kropp som möjligt med den formen jag har nu. Jag vill undvika sura muskler på tävlingsdagen. Imorgon ska jag springa lite igen tänkte jag, äntligen!
Farthinder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *