Äntligen blev det löpning! Åh vad skönt det var. Ikväll stack jag ut med min kollega J direkt efter jobbet. Jobbar ju vid Norrtull så Brunnsviken ligger precis runt knuten. 
Sist vi sprang här ihop var innan semestertiden juli, så nu var det dags. Det är fina vägar, och fin utsikt när man springer längs med vattnet hela tiden. Lite terrängigt på vissa ställen, annars stigar och vägar, och lite klippor och trappor på det.
Vi sprang iväg i strack under 6-tempo och höll snackefart en stor del i början. Jag var lite segstartad men efter ca 15 min var jag varm i kroppen och kunde trumma på i ett ok tempo. Vi sprang på, och upp och ner i terrängen och i trappor. På slutet när det äntligen blev ok stigar igen, ökade vi omedvetet upp tempot till 5.20 och sprang på. Fick upp flåset lite och det kändes skönt. Kroppen är på G!
Det blev en riktigt skön kvällsrunda. Sen promenerade jag hem från jobbet och körde core-bollövningarna hemma, och stretchade noga. En skön måndagkväll!
Löpning
Totalt: 11.7 km
Tid: 1:11:48 min
Tempo: 6:08
Puls (medel/max): 129/181

Brunnsviken runt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *