Förra veckan började bra på måndagen, men fortsatte inte i samma stil. I tisdags var jag och simmade på morgonen på e-badet, näst sista dagen i ute-50an. Nu är den stängd och sommaren är slut på riktigt. Snart får man börja harva inne istället!
Jag fick till ett helt ok pass där på morgonen, med lite paddelträning, och uppdelat på lite set. Jag tog det ändå lugnt och körde bara knappa timmen. 
På kvällen åkte jag sen till Hellasgården för aquathlon, (Ö-till-Ö-träning) med simgänget. Källtorpssjön var otroligt vacker, så stilla och fint vatten och fin kvällssol. Jag bytte om till den avklippta våtdräkten, skor, strumpor och paddlar. Och mössa och goggles som vanligt. 
Sen började vi med lite insim runt i sjön. Jag simmade på rätt lugnt och kände på vattnet, hur det känns att simma med skorna, och alla prylarna. Men efter ca 15 min simning så kändes det inte bra i kroppen igen. Det var stelt i bröstet/ryggen och det satte sig på andningen. Inte panik-känsla, men jag kunde inte ta djupa andetag. 
Satte mig en stund på bryggan och filosoferade och självmasserade nacken/axlarna, och tog det lite lugnt. Men hoppade sen i igen och hängde med och körde passet ändå, om ändå lugnt. Vi simmade fram och tillbaka till en utstickande halvö, hoppade upp sprang över ön, i vattnet igen och höll på sådär fram och tillbaka.
Sen stack vi över till andra sidan och sprang lite mer mellan simningarna. När jag väl sprang och blev varm kändes kroppen bättre, men det var ingen allmänt bra känsla två veckor innan race. Jag körde klart passet och det blev 70 min i sjön, roliga minuter med sällskapet, men jag är så trött på min jobbiga rygg.
Och resten av veckan blev tyvärr inte bättre. Efter detta blev jag sen mer stel, och med värk i ryggen blir man ingen glad människa tyvärr. Det blev sen vila, och naprapatbesök och snabbknäckningar. Stela muskler och svårt att knäcka ut ordentligt. Och mer gnäll från min sida. Blä. Mycket vila och lite träning helt enkelt. Och allt jag vill är ju bara att kunna träna! 
Sim- och aquathlonförsök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *